Search

Nedräkningen har börjat 14 dagar kvar Asta har börjat bli en riktig "rullta" konstant hungrig

lite småtjurig mot ungtupparna "Cal & Ready " TomTom går runt och nosar kärvänligt på henne och ser ganska stolt ut.

Idag har hon fått sin 2:a herpesvaccination vi ökar maten lite successivt och man nästan tycker hon jublar.

Nu blir det till att möblera om i rummet vi har haft valprummet på 2:a vån men nu har vi tänkt ha vardagsrummet till det men det kräver förstås att vi tar bort möblerna valplådan skall desinficeras ,förrådet av handdukar gås igenom koka sax m.m så allt finns på plats när dagen D kommer hoppas,hoppas nu bara allt går bra.

Dom andra i flocken mår bra och leker & busar om vartannat ibland retar dom små ärthjärnorna gallfeber på "Big Boss" TomTom och "Polisen" Uno lekfarbror Måns tycker för det mesta att det är kul men ibland surnar även han till.

Typiskt Asta ligger under bordet inte bara för att få vara ifred om ifall att någon skulle tappa något

Ja vi har sol inne i form av Ready,Cal,Poppy sol och sol förresten dom är

väl mer som "racer" typ livet på en pinne det kan man behöva nu i Corona tider.

Dom andra tycker ibland att det blir lite väl bra då kommer Uno och ryter till då blir det helt plötsligt så lugnt "vi är dina polare Uno" och så blir han slickad i mungipan av dom alla tre.

Underbara Uno han håller dom i "herrans tukt och förmaning".Måns han låter dom göra lite för mycket han är själv en spelevink och när han sätter igång också då har vi hela havet stormar inne och då smyger TomTom ut till sitt rum han vill gärna vara för sig själv ibland han befinner sig ju precis som jag på ålderns höst.En sån hund han varit och är älskar honom så

det gör ont "stabilare" hund i ALLA lägen får man leta efter nu hör han lite dåligt eller när han vill,och lite stel i benen men det är jag också vi skall ju få valpar snart efter just TomTom och Asta som vi ser framemot det hoppas nu bara allt går bra.

Våra andra gamlingar Duffy Joy hänger med ganska bra men det går mot det oundvikliga som vi alla bävar för men så är det.

Nu blir det ut i skogen i olika omgångar skönt blir det och i hopp om att inte träffa någon människa nu i Corona tider , jag önskar er alla en härlig dag och Sköt om er!