top of page
Bild1_edited.jpg

Search

Ingen sol ute idag men sol inne................

Ja vi har sol inne i form av Ready,Cal,Poppy sol och sol förresten dom är

väl mer som "racer" typ livet på en pinne det kan man behöva nu i Corona tider.

Dom andra tycker ibland att det blir lite väl bra då kommer Uno och ryter till då blir det helt plötsligt så lugnt "vi är dina polare Uno" och så blir han slickad i mungipan av dom alla tre.

Underbara Uno han håller dom i "herrans tukt och förmaning".Måns han låter dom göra lite för mycket han är själv en spelevink och när han sätter igång också då har vi hela havet stormar inne och då smyger TomTom ut till sitt rum han vill gärna vara för sig själv ibland han befinner sig ju precis som jag på ålderns höst.En sån hund han varit och är älskar honom så

det gör ont "stabilare" hund i ALLA lägen får man leta efter nu hör han lite dåligt eller när han vill,och lite stel i benen men det är jag också vi skall ju få valpar snart efter just TomTom och Asta som vi ser framemot det hoppas nu bara allt går bra.

Våra andra gamlingar Duffy Joy hänger med ganska bra men det går mot det oundvikliga som vi alla bävar för men så är det.

Nu blir det ut i skogen i olika omgångar skönt blir det och i hopp om att inte träffa någon människa nu i Corona tider , jag önskar er alla en härlig dag och Sköt om er!

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page